Contactgegevens

Windsurfclub Aalsmeer
Kudelstaartseweg 20
1431 GA Aalsmeer
info@wsca.nl

 

Connect met ons op Facebook Connect met ons op Google+ Connect met ons op Twitter

Surfles voor Starters

Surflessen WSCA

De WSCA organiseert al jaren met veel succes windsurflessen. De doelstelling van deze lessen is om jong en oud kennis te maken met de mooie windsurfsport. De lessen worden op 3 zaterdagen of zondagen gegeven en zijn van 10.00 tot 14.00 uur. Na deze 3 lessen ben je in staat om een surfplank op en af te tuigen, heb je de noodzakelijke kennis van de wind- en weersomstandigheden. Ook leer je de basis van het overstag gaan of gijpen. Je kunt Windsurfen!

Het nieuwe clubgebouw van de WSCA staat op het surfeiland, een unieke locatie bij de watertoren in Aalsmeer.. Het clubhuis ligt direct aan een comfortabel zandstrand! De beschutting van de baai zorgt ervoor dat lessen op een veilige en overzichtelijke manier kunnen plaatsvinden. De lessen worden door de gunstige ligging van de baai bijna nooit afgelast te worden door de weersomstandigheden. Wij beschikken over een dames- en herenkleedkamer met warme douches.

De WSCA heeft moderne surfplanken, zeilen en surfpakken. Het gebruik hiervan is inbegrepen in het lesgeld. De lessen worden gegeven door enthousiaste leden van de WSCA die intern en extern zijn opgeleid tot instructeur. Tijdens de lessen is voor de veiligheid altijd een motorboot aanwezig voor onvoorziene omstandigheden.

De kosten hebben we dit jaar wederom laag weten te houden en bedragen €99,00 per persoon voor 3 lessen. Nadat je de lessen hebt afgerond mag je lid worden van de Box4all. De Box4all is een surfset die je samen met anderen deelt. Je mag deze surfset het gehele jaar gebruiken. Dit betekent dus dat je voor €50,00 extra (en 15 euro sleutelborg) het hele jaar kan windsurfen! Je bent meteen de rest van het jaar gratis lid van de WSCA.

Via het tabje `WSCA Webshop` links op deze pagina kunt u direct de lesdagen reserveren en online betalen via Ideal.