Contactgegevens

Windsurfclub Aalsmeer
Kudelstaartseweg 20
1431 GA Aalsmeer
info@wsca.nl

 

Connect met ons op Facebook Connect met ons op Google+ Connect met ons op Twitter

Niveau 3 - Go4it windsurftraining CWO3

Dinsdagavond BIC Techno

Doelgroep: Als je de basis van het windsurfen goed beheerst en je wilt meer leren, dan is de Go4it training wat voor jou.

Onder de deskundige leiding van onze vrijwillge trainers, kom je elke dinsdagavond van 12 mei tot en met 25 augustus trainen van 18.50 tot 21.30 uur.

Deze training is alleen voor leden van de WSCA
. Ben je nog niet lid, dan kan dat hier: http://wsca.nl/clubinformatie/lidmaatschap

Onze trainers bereiden je voor op het surfen van surfwedstrijden met techniek- en tactiek training, maar ook op planeren in de voetbanden en trapeze, waterstarten, gijpen en misschien wel je eerste jumps. Uiteraard is dit wel afhankelijk van de wind.

Iedereen krijgt les om aan het eind in aanmerking te komen voor het CWO 3 diploma. Dit is overigens niet een verplichting. Het doel is beter leren windsurfen om nog meer plezier te krijgen tijdens het surfen.

De kosten voor deze trainingen zijn:
- Met WSCA materiaal € 200.= per jaar.
- Met eigen materiaal zijn de kosten € 125,= per jaar

Indien deelname met eigen materiaal, dan is een board met zwaard verplicht.

Meld je hier aan

Mocht het zo zijn dat de training is uitverkocht. Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
We kunnen dan bekijken wat we kunnen organiseren en je staat dan in ieder geval op de wachtlijst.

De algemene voorwaarden van het les programma gelden ook voor de trainingen en deze accepteer je als je reserveert. De betalingen worden gedaan via Ideal. De Wedstrijdtraining is uitsluitend bestemd voor leden. Ben je lid bij een andere club, neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden