Contactgegevens

Windsurfclub Aalsmeer
Kudelstaartseweg 20
1431 GA Aalsmeer
info@wsca.nl

 

Connect met ons op Facebook Connect met ons op Google+ Connect met ons op Twitter

Niveau 2 - FollowUp windsurftraining CWO2

Doelgroep: Als je de basis van het windsurfen goed beheerst en je hebt eerder de Next Step training gedaan, dan is de FollowUp training wat voor jou.

Onder de deskundige leiding van onze vrijwillige trainers, kom je elke woensdagavond van 13 mei tot en met 26 augustus trainen van 18.50 tot 21.30 uur.

Deze training is alleen voor leden van de WSCA
. Ben je nog niet lid, dan kan dat hier: http://wsca.nl/clubinformatie/lidmaatschap

Onze trainers leren je om zelfstandig te kunnen windsurfen zodat je ongeacht de windrichting op elk gewenst punt kunnen afvaren en aankomen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een trapeze.

Iedereen krijgt les om aan het eind in aanmerking te komen voor het CWO 2 diploma. Dit is overigens niet een verplichting. Het doel is beter leren windsurfen om nog meer plezier te krijgen tijdens het surfen.

De kosten voor deze trainingen zijn:
- Met WSCA materiaal € 200.= per jaar.
- Met eigen materiaal zijn de kosten € 125,= per jaar

Indien deelname met eigen materiaal, dan is een board met zwaard verplicht.

Meld je hier aan

Mocht het zo zijn dat de training is uitverkocht. Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
We kunnen dan bekijken wat we kunnen organiseren en je staat dan in ieder geval op de wachtlijst.

De algemene voorwaarden van het les programma gelden ook voor de trainingen en deze accepteer je als je reserveert. De betalingen worden gedaan via Ideal. De FollowUp is uitsluitend bestemd voor leden. Ben je lid bij een andere club, neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden