Contactgegevens

Windsurfclub Aalsmeer
Kudelstaartseweg 20
1431 GA Aalsmeer
info@wsca.nl

 

Connect met ons op Facebook Connect met ons op Google+ Connect met ons op Twitter

Niveau 1 - Surfles voor Starters

20190804 115902 2

De WSCA organiseert al jaren met veel succes windsurflessen. De doelstelling van deze lessen is om jong en oud kennis te maken met de mooie windsurfsport. De lessen worden op 3 zaterdagen of zondagen gegeven en zijn van 10.00 tot 14.00 uur. Na deze 3 lessen ben je in staat om een surfplank op en af te tuigen, heb je de noodzakelijke kennis van de wind- en weersomstandigheden. Ook leer je de basis van het overstag gaan of gijpen. Je kunt Windsurfen!

Het nieuwe clubgebouw van de WSCA staat op het surfeiland, een unieke locatie bij de watertoren in Aalsmeer.. Het clubhuis ligt direct aan een comfortabel zandstrand! De beschutting van de baai zorgt ervoor dat lessen op een veilige en overzichtelijke manier kunnen plaatsvinden. De lessen worden door de gunstige ligging van de baai bijna nooit afgelast te worden door de weersomstandigheden. Wij beschikken over een dames- en herenkleedkamer met warme douches.

De WSCA heeft moderne surfplanken, zeilen en surfpakken. Het gebruik hiervan is inbegrepen in het lesgeld. De lessen worden gegeven door enthousiaste leden van de WSCA die intern en extern zijn opgeleid tot instructeur. Tijdens de lessen is voor de veiligheid altijd een motorboot aanwezig voor onvoorziene omstandigheden.

De kosten hebben we dit jaar wederom laag weten te houden en bedragen €99,00 per persoon voor 3 lessen.
Ben je ouder dan 12? Heb je een zwemdiploma? Ben je in goede lichamelijke conditie?
Dan mag je je inschrijven voor Windsurfles bij de WSCA!

Nadat je de lessen hebt afgerond kun je lid worden van de Box4all. De Box4all is een surfset die je samen met anderen deelt. De Box4all is gekoppeld aan een lidmaatschap van de WSCA.
Meer informatie vind je hier.

Via het tabje `WSCA Beginners lessen` links op deze pagina kunt u direct de lesdagen reserveren en online betalen via Ideal.

 20190721 104307 2