Contactgegevens

Windsurfclub Aalsmeer
Kudelstaartseweg 20
1431 GA Aalsmeer
info@wsca.nl

 

Connect met ons op Facebook Connect met ons op Google+ Connect met ons op Twitter

Niveau 1 - Next Step Windsurftraining CWO1

Als je de 3 daagse beginnerscursus hebt gevolgd of als je zelf de basis van het windsurfen onder de knie hebt gekregen en je bent ouder dan 12 jaar dan is deze Next Step Training iets voor jou. De Next Step training is alleen voor leden van de WSCA. Lid worden doe je hier: http://wsca.nl/clubinformatie/lidmaatschap

Heb je de beginnerscursus gevolgd, heb je  recht op 2 gratis trainingen om te zien of deze training iets voor jou is. Hiervoor hoef je nog niet lid te zijn van de WSCA.

Onder begeleiding van onze ervaren trainers kom je elke donderdagavond van 16 mei tot en met 22 augustus trainen. Zij zijn vanaf 18.00 uur aanwezig in onze gezellige kantine. Om 18.50 uur moet je opgetuigd en in je wetsuit klaar staan. Dan worden de trainingsdoelen en oefeningen van die dag uitgelegd. Om 19.00 uur ga je het water op.

Iedereen krijgt les op zijn eigen niveau en we leren je stap voor stap verder te komen. Kun je al wat meer dan de andere deelnemers? Dan krijg je andere oefeningen of er worden hogere eisen gesteld aan de uitvoering van de technieken. Iedereen leert er heel veel surfvaardigheden bij.

Je zit dus echt op windsurfen!

Er zijn 15 trainingsavonden per jaar (je betaald voor 10 avonden). Natuurlijk verwachten we van jou om zoveel mogelijk aanwezig te zijn. Een training gaat namelijk altijd door. Als het weer te slecht is om te surfen is er aandacht voor de theorie, of kennis van de weersomstandigheden.

Je kunt meedoen met jouw eigen surfspullen. Een board met zwaard is verplicht. De instructeurs kijken graag even of je eigen surfspullen ook geschikt zijn voor de training.
Indien je geen eigen spullen hebt, kun je ons trainingsmateriaal gebruiken. We hebben een Surfplank met een 3m2 een 4m2 of een 5m2 tuigage beschikbaar. Een wetsuit, schoentjes en eventueel een trapeze moet je zelf aanschaffen.

De kosten voor deze trainingen zijn:

  • Met WSCA materiaal € 200.= per jaar.
  • Met eigen materiaal zijn de kosten € 125,= per jaar

De minimum leeftijd is 12 jaar. Uitzonderingen zijn mogelijk. Hiervoor zullen we je vragen om te komen voorsurfen zodat we kunnen beoordelen of je aan het gevraagde niveau voldoet.

Meld je hier aan - Uitverkocht

De algemene voorwaarden van het les programma gelden ook voor de trainingen en deze accepteer je als je reserveert. De Next-Step training is uitsluitend bestemd voor leden van de WSCA. Dus als je nog geen lid bent, moet je je ook als lid inschrijven. Als je de beginners cursus hebt gvolgd, dan heb je recht op 2 gratis trainingen. Wil je na deze 2 gratis trainingen verder, dan gelden de bovenstaande voorwaarden.