Contactgegevens

Windsurfclub Aalsmeer
Kudelstaartseweg 20
1431 GA Aalsmeer
info@wsca.nl

 

Connect met ons op Facebook Connect met ons op Google+ Connect met ons op Twitter

Niveau 1 - Next Step Dinsdag Windsurftraining CWO1

In verband met de grote vraag naar de Next Step training op donderdag is er nu ook een Next Step op dinsdag. Dit is tegelijk met de Go4It training.
Als je de 3 daagse beginnerscursus hebt gevolgd of als je zelf de basis van het windsurfen onder de knie hebt gekregen en je bent ouder dan 12 jaar dan is deze Next Step Training iets voor jou.

Onder begeleiding van onze ervaren trainers in opleiding kom je eens per 2 weken op dinsdagavond van 28 mei tot en met 3 september je techniek verbeteren. Dus 8 trainingen.
De Trainers zijn vanaf 18.00 uur aanwezig in onze gezellige kantine. Om 18.50 uur moet je opgetuigd en in je wetsuit klaar staan. Dan worden de trainingsdoelen en oefeningen van die dag uitgelegd. Om 19.00 uur ga je het water op.

Iedereen krijgt les om aan het eind in aanmerking te komen voor het CWO 1 diploma. Dit is uiteraard niet een verplichting. Het doel is beter leren windsurfen om nog meer plezier te krijgen tijdens het surfen.

Indien deelname met eigen materiaal, dan is een board met zwaard verplicht.
Lidmaatschap van de WSCA is verplicht.

Er zijn dus 8 trainingsavonden dit jaar. Natuurlijk verwachten we van jou om zoveel mogelijk aanwezig te zijn. Een training gaat namelijk altijd door. Als het weer te slecht is om te surfen is er aandacht voor de theorie, of kennis van de weersomstandigheden.

Je kunt meedoen met jouw eigen surfspullen. De instructeurs kijken graag even of die ook geschikt zijn voor de training. Indien je geen eigen spullen hebt, kun je ons trainingsmateriaal gebruiken. We hebben een Surfplank met een 3m2, een 4m2, een 5m2 of een 5,5m2 tuigage beschikbaar. Een wetsuit, schoentjes en eventueel een trapeze moet je het beste zelf aanschaffen, maar indien je die niet hebt kun je die van de WSCA gebruiken.

De kosten voor deze trainingen zijn:

  • Met WSCA materiaal € 125.= per jaar.
  • Met eigen materiaal zijn de kosten € 80,= per jaar

De minimum leeftijd is 12 jaar. Uitzonderingen zijn mogelijk. Hiervoor zullen we je vragen om te komen voorsurfen zodat we kunnen beoordelen of je aan het gevraagde niveau voldoet.

Meld je hier aan

De algemene voorwaarden van het les programma gelden ook voor de trainingen en deze accepteer je als je reserveert. De Follow-Up training is uitsluitend bestemd voor leden.