Contactgegevens

Windsurfclub Aalsmeer
Kudelstaartseweg 20
1431 GA Aalsmeer
info@wsca.nl

 

Connect met ons op Facebook Connect met ons op Google+ Connect met ons op Twitter

Niveau 3 - Wedstrijdtraining

Dinsdagavond BIC TechnoDoelgroep: Als je de basis van het windsurfen goed beheerst en je geen les, maar training zoekt en je bent lid van de WSCA.

Op de maandag avond worden wedstrijdelementen regelmatig geoefend. En komt voornamelijk het board met zwaard in actie. Echter zodra de omstandigheden daar zijn kunnen de planeer trainingen, en dus ook slalom, freeride en freestyle boards van stal.

Onder de deskundige leiding van onze ervaren wedstrijdtrainers, kom je elke maandag avond trainen van 18.50 tot 21.30 uur. In het begin en eind van het seizoen duurt de training soms wat korter doordat het vroeg donker is.

De trainer daagt je samen met je medesurfers elke week weer uit om nieuwe dingen te leren. Hij gaat je voorbereiden op surfwedstrijden met techniek- en tactiek training. Of helpt je bijvoorbeeld met het halen van hogere snelheden of bij het eindelijk eens vloeiend door planeren van die gijp. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met jouw wensen om te leren.

Je vaart op een board waarmee je aan een Course Race mee kunt doen. Bijvoorbeeld een Formula board, of een board met zwaard ( RS:X, Raceboard, Bic Techno of een ander ). Het is echt gevorderde of wedstrijdtraining. We gaan er vanuit dat je eigen windsurfmateriaal hiervoor hebt. Indien je eigen surfplank hiervoor toch niet geschikt is, kun je ons trainingsmateriaal huren. We hebben een Mistral one-design, Mistral equipe en diverse Fanatic Viper boards beschikbaar. Met een 3 of een 5 m2 zeil
Als je wilt weten of jouw eigen board geschikt is, neem dan contact met ons op of kom op een trainingsavond eens vrijblijvend langs om 18.00 uur. Om 18.50 gaat de training beginnen.

Je zit echt op windsurfen! We plannen ongeveer 20 trainingsavonden per jaar en de eerste training is op 7 mei Natuurlijk verwachten we van jou om zoveel mogelijk aanwezig te zijn. Een training gaat namelijk altijd door. Als het weer te slecht is om te surfen is er bijvoorbeeld aandacht voor de theorie, wedstrijd tactiek of kennis van de weersomstandigheden of materiaal.

Net als bij de Follow Up en Next Step kun je altijd gratis 2x meedoen op proef zonder verdere verplichtingen.
Wel fijn als je dan even van te voren informeert, maar hoeft niet. Zorg wel dat je er op tijd bent, dan hebben we de tijd om je spullen op orde te brengen indien nodig..

De kosten voor deze trainingen zijn:

  • Met WSCA materiaal € 199.= per jaar
  • Met jouw eigen materiaal zijn de kosten € 99,= per jaar

Meld je hier aan

De algemene voorwaarden van het les programma gelden ook voor de trainingen en deze accepteer je als je reserveert. De betalingen worden gedaan via Ideal. De Wedstrijdtraining is uitsluitend bestemd voor leden. Ben je lid bij een andere club, neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden