Contactgegevens

Windsurfclub Aalsmeer
Kudelstaartseweg 20
1431 GA Aalsmeer
info@wsca.nl

 

Connect met ons op Facebook Connect met ons op Google+ Connect met ons op Twitter

Niveau 3 - CWO3 - Go4it

Dinsdagavond BIC Techno

Doelgroep: Als je de basis van het windsurfen goed beheerst en je wilt meer leren, dan is de Go4it training wat voor jou.

Onder de deskundige leiding van onze trainers, kom je eens per 2 weken op dinsdagavond van 30 april tot en met 3 september trainen van 18.50 tot 21.30 uur.
Dit zijn dus 10 trainingen

In het begin en eind van het seizoen duurt de training soms wat korter doordat het vroeg donker is. 

Deze training is alleen voor leden van de WSCA. Ben je nog niet lid, dan kan dat hier: http://wsca.nl/clubinformatie/lidmaatschap

Onze trainers bereiden je voor op het surfen van surfwedstrijden met techniek- en tactiek training, maar ook op planeren in de voetbanden en trapeze, waterstarten, gijpen en misschien wel je eerste jumps. Uiteraard is dit wel afhankelijk van de wind.

Iedereen krijgt les om aan het eind in aanmerking te komen voor het CWO 3 diploma. Dit is overigens niet een verplichting. Het doel is beter leren windsurfen om nog meer plezier te krijgen tijdens het surfen.

De kosten voor deze trainingen zijn:
- Met WSCA materiaal € 160.= per jaar.
- Met eigen materiaal zijn de kosten € 100,= per jaar

Indien deelname met eigen materiaal, dan is een board met zwaard verplicht.

Lidmaatschap van de WSCA is verplicht

Meld je hier aan

De algemene voorwaarden van het les programma gelden ook voor de trainingen en deze accepteer je als je reserveert. De betalingen worden gedaan via Ideal. De Wedstrijdtraining is uitsluitend bestemd voor leden. Ben je lid bij een andere club, neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden