Contactgegevens

Windsurfclub Aalsmeer
Kudelstaartseweg 20
1431 GA Aalsmeer
info@wsca.nl

 

Connect met ons op Facebook Connect met ons op Google+ Connect met ons op Twitter

Niveau 2 - Follow Up Windsurftraining CWO2

Als je de Next Step training hebt gevolgd of als je zelf de basis van het windsurfen onder de knie hebt gekregen (CWO 1 niveau), dan kun je in de Follow Up Training je niveau verbeteren met als doel aan het eind van het jaar op CWO 2 niveau te kunnen surfen.
De Follow Up training is alleen voor leden van de WSCA. Ben je nog niet lid, dan kan dat hier: http://wsca.nl/clubinformatie/lidmaatschap

Onder begeleiding van onze ervaren trainers kom je eens per 2 weken op dinsdagavond van 23 april tot en met 27 augustus je techniek verbeteren. Dus 10 trainingen. De Trainers zijn vanaf 18.00 uur aanwezig in onze gezellige kantine. Om 18.50 uur moet je opgetuigd en in je wetsuit klaar staan. Dan worden de trainingsdoelen en oefeningen van die dag uitgelegd. Om 19.00 uur ga je het water op.

Iedereen krijgt les om aan het eind in aanmerking te komen voor het CWO 2 diploma. Dit is uiteraard niet een verplichting. Het doel is beter leren windsurfen om nog meer plezier te krijgen tijdens het surfen

Je zit dus echt op windsurfen!

Er zijn 10 trainingsavonden dit jaar. Natuurlijk verwachten we van jou om zoveel mogelijk aanwezig te zijn. Een training gaat namelijk altijd door. Als het weer te slecht is om te surfen is er aandacht voor de theorie, of kennis van de weersomstandigheden.

Je kunt meedoen met jouw eigen surfspullen. De instructeurs kijken graag even of die ook geschikt zijn voor de training. Indien je geen eigen spullen hebt, kun je ons trainingsmateriaal gebruiken. We hebben een Surfplank met een 3m2, een 4m2 of een 5m2 tuigage beschikbaar. Een wetsuit, schoentjes en eventueel een trapeze moet je zelf aanschaffen.

De kosten voor deze trainingen zijn:

  • Met WSCA materiaal € 160.= per jaar.
  • Met eigen materiaal zijn de kosten € 100,= per jaar

De minimum leeftijd is 12 jaar. Uitzonderingen zijn mogelijk. Hiervoor zullen we je vragen om te komen voorsurfen zodat we kunnen beoordelen of je aan het gevraagde niveau voldoet.

Meld je hier aan

De algemene voorwaarden van het les programma gelden ook voor de trainingen en deze accepteer je als je reserveert. De Follow-Up training is uitsluitend bestemd voor leden.