Contactgegevens

Windsurfclub Aalsmeer
Kudelstaartseweg 20
1431 GA Aalsmeer
info@wsca.nl

 

Connect met ons op Facebook Connect met ons op Google+ Connect met ons op Twitter

Battle AW versus WSCA

AW vs WSCAZaterdag 6 juni, de dag van 125 jaar Watersportverbond (en de taart was lekker), hebben AW (http://www.amsterdamwindsurfing.nl/) en WSCA een potentiële traditie in het leven geroepen. Beide clubs hebben een sterke afvaardiging (uiteraard na een strenge selectie) gestuurd om de felbegeerde wisseltrofee mee naar huis te nemen. Het weer was super en met een licht westelijke wind en gemiddeld 15 knopen zijn we om 15:15 uur gestart met een slalom race.

Wat een geweldig gezicht met meer dan 30 deelnemers die ondanks de windgaten een mooie prestatie hebben neer gezet (ondanks sommigen die iets te enthousiast waren gestart). Met een kleine voorsprong wist de WSCA dit onderdeel voor hun rekening te nemen.

Vervolgens liet de strenge planning weinig ruimte voor ontspanning en werd de estafette gevaren waarbij zowel het fysieke gestel als ook de geest uitgedaagd werden. Dit onderdeel, dat werd afgesloten met het bakken van een overheerlijk tosti voor de strenge “judges”, werd gewonnen door AW. Het laatste onderdeel, krachmeting, is tijdens de heerlijke BBQ helaas ‘vergeten’, hetgeen resulteerde in het feit dat AW uiteindelijk met de wisseltrofee naar huis is gegaan (super gefeliciteerd). De organisatie kijkt terug op een geslaagde dag met fun, surfen en gekkigheid waarbij invulling is gegeven aan zomaar een heerlijke zaterdagmiddag.

Bedankt allemaal, wij vonden het gezellig! Tot volgend jaar!

Terug