Contactgegevens

Windsurfclub Aalsmeer
Kudelstaartseweg 20
1431 GA Aalsmeer
info@wsca.nl

 

Connect met ons op Facebook Connect met ons op Google+ Connect met ons op Twitter

Uitslag Starboard Slalom One Tour

Starboard Slalom One Tour - WSCAVandaag op 31 mei 2015 was het zover: de Starboard Slalom One Tour kwam naar de WSCA toe. Met in totaal 24 inschrijvingen beloofde dit een succesvolle wedstrijd te worden. Per heat starten er 5 windsurfers met dezelfde spullen en gaan zij de strijd met elkaar aan. De beste 2 van iedere heat stroomden door naar de volgende ronde. Vanwege de toenemende wind hebben we uiteindelijk 6 heats gevaren. De definitieve uitslag van de finale heat is als volgt:

  1. Nick van der Hoorn
  2. Edwin Beekman
  3. Stijn Overwater
  4. Rick Roering
  5. Martijn van Noord

De heat is gewonnen met een overtuigende voorsprong door Nick van der Hoorn. Hij heeft duidelijk een turbo start en een mooie vaartechniek waardoor hij glansrijk de overwinning kon pakken. Een goede 2e plek is voor Edwin Beekman, die ook netjes wegkwam van de startlijn en een stabiele race vaarde. Net als Stijn Overwater, die niet veel later over de finishlijn heenkwam op een 3e plek. Helaas voor Rick Roering, die in de voorgaande heat een perfecte start maakte, hij werd heftig door de wind voorover getrokken bij de start. Hij heeft een dappere poging gedaan om zijn achterstand goed te maken, helaas is dit niet meer gelukt. Martijn van Noord miste helaas een boei en heeft daarom de race half uitgevaren.

We kijken terug op een succesvolle dag die mogelijk is gemaakt door de vele vrijwilligers die mee hebben geholpen om alles op- en af te bouwen. Ook Topsurf Vinkeveen willen we bedanken voor de prijzen en Fox Sports voor het beschikbaar stellen van de Starboards en Severne zeilen.

Terug