Contactgegevens

Windsurfclub Aalsmeer
Kudelstaartseweg 20
1431 GA Aalsmeer
info@wsca.nl

 

Connect met ons op Facebook Connect met ons op Google+ Connect met ons op Twitter

Kandidaat penningmeester

Vandaag heeft Theo van der Molen zich aangemeld als kandidaat penningmeester bij de WSCA. Hierbij wil Theo zich even voostellen:

theo

Een paar weken geleden kwam Erwin Coster mij vertellen dat er een penningmeester gezocht werd voor de WSCA. 

Een paar weken geleden kwam Erwin Coster mij vertellen dat er een penningmeester gezocht werd voor de WSCA.  Nu heb ik een redelijke geschiedenis met dit clubje. Ik heb aan de wieg gestaan, samen met de toenmalige secretaris Frans van Mierlo en de toenmalige voorzitter Simon Schiere. Mijn vader had de eer de eerste penningmeester te zijn (hij is trouwens nog steeds onder ons) Dat was meer dan 40 jaar geleden. ikzelf runde met Rob Palmer de evenementencommissie.

Ik ben vorig jaar op jullie 40 jarig jubileum even aanwezig geweest, en het was een goede aanblik om te zien dat ons clubje groot was geworden. Ik wil best de uitdaging aangaan om voor een paar jaar penningmester te zijn, Mijn beroep geeft mij de nodige financiele ervaring. Ik ben al sinds 1982 credit manager bij diverse internationale bedrijven.

wat personalia:

  • ik ben 60 jaar
  • ben getrouwd met Marja
  • Het 2 kinderen
  • Michelle, 27 jaar, bijna afgestudeerd Logopediste
  • Robin, 25 jaar, doet HBO sprot en beweging, kan enorm goed windsurfen maar heeft dit omgeruld voor kitesurfen. Is inmiddels instructeur.

Ikzelf heb al geruime tijd niet meer op de plank gestaan, maar het is net als fietsen, je verleerd het nooit. Robin gaat me de kunst van het kitesurfen trouwens ook nog aanleren. Verder heb ik een zeiljachtje op de vinkeveense plassen, en knutsel graag van alles en nog wat in mijn vrije tijd.
Ik ben momenteel werkzaam bij Under Armour. Sportkleding.

Ik hoop dat ik een beetje een beeld heb geschetst van mijn persoon. mocht er iemand zijn die meer wil weten, of contact wil zoeken, mijn mail adres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik zie jullie graag op de ledenvergadering voor de stemming.

Groeten, Theo

--------------

Op de Algemene ledenvergadering wordt er gestemd door de aanwezige leden voor een nieuwe penningmeester. Deze facature is vacant gekomen omdat Marcel Grondman zijn rol als penningmeester na 3 jaar gaat neerleggen. De stukken voor de ALV 2018 zijn per nieuwsbrief naar alle leden verzonden.

Aloha, het bestuur van de WSCA

Terug