Contactgegevens

Windsurfclub Aalsmeer
Kudelstaartseweg 20
1431 GA Aalsmeer
info@wsca.nl

 

Connect met ons op Facebook Connect met ons op Google+ Connect met ons op Twitter

Surflessen en Jeugdcommissie – Hoe staat het ermee?

f_200_130_16777215_00_images_surflessen-jeugdcommissie_1.jpgDe eerste 3 series van niveau 1 - beginnerslessen zitten er al weer op. Dit weekend en volgend weekend even geen lessen ivm de Westeinder Waterweek met o.a. de Oude Deuren Surf Cup. Het weekend van zaterdag 8 juli en zondag 9 juli gaan we weer verder.

Hoewel we niet altijd helemaal vol zitten, lopen de lessen goed, de inschrijvingen blijven binnenkomen. Tot nu toe hebben we al weer 21 cursisten kennis gemaakt met onze mooie sport en lifestyle zonder dat er heel veel geadverteerd wordt.

In mei hebben we een mail gestuurd naar alle cursisten van 2015 en 2016 met de mededeling dat ze recht hebben op 2 keer gratis trainen bij de Niveau 2 -Next Step op Donderdag of de Niveau 3 - Follow Up op vrijdag. Iedereen die bij de WSCA de beginners cursus volgt kan namelijk 2 keer gratis trainen. Het gevolg is dat beide trainingen nu vol zitten met ongeveer 15 deelnemers per training. Geweldig. Een leuke bijkomstigheid is dat we hierdoor ongeveer 15 nieuwe leden mogen verwelkomen.

De nieuwe aangeschafte Unifiber Experience EVO zeilen worden dus erg goed en intensief gebruikt. De zeilen zijn goed ontvangen, hoewel er hier en daar wel wat aan mankeert. Dit stemmen we weer af met de leverancier van Unifiber.

f_200_130_16777215_00_images_surflessen-jeugdcommissie_2.jpgDe Box4All loopt ook als een trein. Beide nieuw aangeschafte boxen worden momenteel bijna dagelijks gebruikt. De Box4Pro blijft een beetje achter. Misschien moeten we die wat meer promoten. De organisatie van de Box4 wordt gedaan door Edwin van Supventure. Voor de liefhebbers is het ook mogelijk om gebruik te maken van de Sup4All.

Binnenkort kun je ook lid worden van de Kona4All. Meer info hierover volgt nog.

Wat ik verder nog kwijt wil is dat ik onwijs blij ben met alle vrijwilligers die zich inzetten voor de surflessen. Speciale dank gaat uit naar Sebastiaan van de wedstrijd training, Sandy, Peter en Lucien van de Next Step en Follow Up training. Geweldig dat jullie er elke week weer staan. Dank ook aan alle hulp van Marco, Florus, Damon en Boris die bijspringen op donderdag en aan Ewout voor de back-up tijdens mijn vakantie komende maand, de inkoop en selectie van de nieuwe materialen. Edwin, super dat je de Box4 organiseert. Dank aan Paul mijn voorganger die heeft gezorgd voor de opzet en uitwerking van huidige trainingen. Verder ben ik uiteraard heel blij met de steun vanuit het bestuur.

Waar we wat mij betreft nog wel mee geholpen zijn is iemand die vrijwillig de media en promotie op zich neemt en uiteraard iemand die de evenementen commissie wil gaan doen zodat we o.a. weer opstapdagen kunnen organiseren. Lara heeft dit super gedaan, maar we hebben helaas nog steeds geen opvolger voor Lara mogen verwelkomen.

Goed, ik heb nu de aftrap gedaan en geef de pen door aan Hugo onze voorzitter. Bevalt het een beetje Speedking en als voorzitter? Sta je nog steeds bovenaan?

Aloha,
Peter van der Laarse

Terug