Contactgegevens

Windsurfclub Aalsmeer
Kudelstaartseweg 20
1431 GA Aalsmeer
info@wsca.nl

 

Connect met ons op Facebook Connect met ons op Google+ Connect met ons op Twitter

Nieuwe kandidaten voor bestuursfuncties

Clubhuis wscaGister hebben we de laatste bestuursvergadering gehad voor de ALV en wij hebben er zin in. Op 23 maart willen we om 20:30 uur van start gaan dus zorg dat je er bent! De definitieve stukken volgen aankomend weekend via de nieuwsbrief.

Leuke mededeling #1: Hugo Hekkenberg stelt zichzelf verkiesbaar als nieuwe voorzitter van de WSCA. Al moeten we wel zeggen dat hij een wat omstreden programma heeft. Zijn verkiezingsprogramma ziet er als volgt uit*:

  • Contributieverhoging doorvoeren, de surfspullen zijn immers ook steeds duurder
  • Een kleinere kantine omdat we maar één radiator hebben die niet het vermogen heeft de club te verwarmen
  • Alleen nog maar sta plekken tijdens de ALV vanwege ruimtegebrek (zie voorgaande punt)
  • Alcohol vrije clubavonden, want wij moeten toch het goede voorbeeld geven...

Heb jij een beter verkiezingsplan? meld je dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leuke mededeling #2: Erwin Coster stelt zichzelf verkiesbaar als nieuwe secretaris. Het bestuur is zeer blij met deze aanmelding omdat het er even op leek dat er niks ging komen. En zoals jullie misschien zullen weten, zonder secretaris geen windsurfclub. We zien hem dan ook als onze redder in nood :)

Tot de 23e op de ALV

Aloha, het Bestuur

*het verkiezingsprogramma is een verzonnen grap om om mensen aan het denken te zetten en een beetje te laten schrikken. Uiteraard zijn dit niet de echte verkiezingspunten waarmee Hugo aan de slag wil gaan. Het is overigens geen grap dat Hugo zichzelf kandidaat stelt.

Terug