Contactgegevens

Windsurfclub Aalsmeer
Kudelstaartseweg 20
1431 GA Aalsmeer
info@wsca.nl

 

Connect met ons op Facebook Connect met ons op Google+ Connect met ons op Twitter

Uitnodiging Nieuwjaars borrel zondag 11 januari 2015

WSCA Nieuwjaarsreceptie 2015Middels dit schrijven wil het bestuur van de WSCA jullie alvast hele fijne kerstdagen en een knallend en windzeker 2015 wensen.

Wij kijken terug op een geweldig surfjaar waarin wij als club niet stil hebben gezeten. Onze jeugd/opleidingscommissie met aan het roer Paul van Noord heeft samen met Sebastiaan van Grasstek de dinsdagavondtrainingen opgezet waar dit jaar al meer dan 10 deelnemers waren. Sebastiaan is streng maar wil het beste uit de deelnemers halen en als we bijvoorbeeld Martijn van Noord dit jaar voorruit hebben zien gaan, heeft dit oa. te maken met de trainingen, top.

Ook de surflessen waren dit jaar weer volgeboekt. In totaal hebben we meer dan 40 enthousiastelingen lesgegeven, naast het daverende weekend van de Summer Academy, waar nog eens 60, vooral jeugdigen, geproefd hebben aan het surfen. Veel van hen hebben zich opgegeven voor de “box4all” en we hopen dat ze lid blijven en vaste gezichten worden op ons mooie surfeiland.

Daarnaast is Marco zich op de donderdagavond in gaan zetten voor de jeugd en naast de gezellige BBQs, het volleyballen en vooral chillen zien we dat ook de niet-jeugdleden vaak aanhaken voor de gezelligheid op het surfeiland en de koude licht alcoholische versnaperingen uit de koelkast, lekker. Met name als een van onze nauwe samenwerkingspartner Edwin van der Pol met SupVenture weer eens met een groepje vrouwen langs komt peddelen, brengt dit een gezellige sfeer met zich mee.

Ook qua evenementen en wedstrijden is het een bewogen jaar geweest. Respectievelijk onder verantwoordelijkheid van Edwin Tromp en Rogier Hassink kijken we oa. terug op de opstapdagen (Sportpassie), de Westeinder Waterweek, HWS wedstrijd, Oude deuren Surfcub, club slalom wedstrijd en de GPA. Maar ook de testdag van Starboard en Severne samen met Topsurf was een groot succes. Nieuw dit jaar was de “Speedking & Crossings” wedstrijd met als hoogste gemeten snelheid 57,46 km/h, die gaat er volgend jaar aan denk.

Dit alles is niet mogelijk zonder een fijn clubgebouw waar onze gebouwcommissie Arjan de Vos en Henk Kuiper voor verantwoordelijk zijn. Na de grote verbouwing zijn er dit jaar weer kleinere verbeteringen doorgevoerd zoals de welbezochte windmeter en staat er voor volgend jaar weer genoeg gepland zoals een kantine die voor iedereen toegankelijk wordt en wellicht een paar mooie schuifpuien die voor een betere verbinding met buiten gaan zorgen.

Maar het allerbelangrijkste zijn jullie, de club telt meer dan 150 leden waarvan de een actiever is dan de andere maar wij vinden eenieder belangrijk. Met name willen we alle vrijwilligers bedanken voor jullie inzet, echt top! En hierbij dagen we je ook uit om zelf met ideeën en plannen te komen waardoor er nog meer activiteit op en rond ons clubgebouw komt. Samen gaan we er van 2015 weer een geweldig surfjaar van maken met competitie, fun en het “samen” gevoel.

Hierbij is iedereen uitgenodigd voor de nieuwjaarsreceptie op zondag 11 januari 2015 vanaf 15:00 uur tot 18:00 uur en natuurlijk verwachten wij iedereen.

Mahalo,

Het bestuur van de WSCA.

Klik Hier! om je in te schrijven voor het evenement.

Terug