Contactgegevens

Windsurfclub Aalsmeer
Kudelstaartseweg 20
1431 GA Aalsmeer
info@wsca.nl

 

Connect met ons op Facebook Connect met ons op Google+ Connect met ons op Twitter

1e brainstormsessie nieuw clubhuis

f_200_130_16777215_00_images_content_nieuwe-clubhuis-wsca.JPGAfgelopen donderdag 23 juni heeft de nieuwbouwcommissie een lange maar vruchtbare vergadering gevoerd. Nog heel even in het kort; 26 mei is er op de club een info avond geweest. Relatief druk bezocht met uiteenlopende ideeën en meningen. Sommigen positief en sommigen negatief gestemd tov het idee om een nieuw clubhuis te realiseren.

Uiteraard gaat er niets gebouwd worden zonder dat de leden er achter staan en worden er geen financiële verplichtingen aangegaan waar het merendeel op tegen is, laat dat vooral duidelijk zijn.

De nieuwbouwcommissie (Henning, Arjan, Hugo, Robin en Egdar) gaat door met de ontwikkeling van drie opties:

 1. Huidige situatie behouden en blijven renoveren (eventueel zeecontainer plaatsen om meer boxruimte te creëren.
 2. Op basis van de aangegeven wensen tijdens de info avond een realistisch ontwerp ontwikkelen.
 3. De gepresenteerde optie tijdens de info avond die sommigen mogelijk te duur achten verder uitwerken.

De uitgangspunten voor een nieuw gebouw worden:

 • +/- 200 boxen (boxmaten moeten passen bij huidige boards)
 • Kantine met bar, lichte keuken functie, zitplaatsen (lounge), goede connectie met buiten, makkelijk te vergroten tbv evenementen.
 • Herenkleedkamer en dameskleedkamer met ieder 2 douches, bankjes en kledinghaakjes Heren en dames toilet Wedstrijdcommissie ruimte Technisch ingericht naar de huidige maatstaven zoals legionella proof etc.
 • Ruimte voor de boot (liefs aan de waterkant) Ruimte om lesmateriaal, trainingsmateriaal, wedstrijdmateriaal netjes op te bergen Automaat voor frisdrank en snacks

Tijdens de avond zijn diverse ideeën geopperd sommige realistisch andere die conflicteren met de beschikbare ruimte, uiteindelijk moeten er consessies gedaan worden maar ach, is dat niet overal zo! ;)

Wat we komende tijd nog meer gaan doen is:

 • Bezoek Windsurfclub Reeuwijk en Delft.
 • Architect bezoeken met de nieuwe input.
 • Vervolgens naar een constructeur om een realistische bouwconstructie te krijgen waardoor het mogelijk is om een goede begroting op te stellen.
 • Huidige financiële situatie bekijken, toekomstige verwachting opstellen en nagaan wat überhaupt 'veilig' geleend kan worden.

En uiteraard blijven we jullie informeren en schroom niet om je denkwijze en of input met ons te delen, dit was het voor nu....stay tuned.