Contactgegevens

Windsurfclub Aalsmeer
Kudelstaartseweg 20
1431 GA Aalsmeer
info@wsca.nl

 

Connect met ons op Facebook Connect met ons op Google+ Connect met ons op Twitter

Evenementen

Ieder jaar worden door leden van de windsurfclub Aalsmeer verschillende evenementen georganiseerd. De meeste evenementen zijn zowel voor leden als niet-leden toegankelijk.

Bij de nieuwjaarsduik, een sup-trip op een doordeweekse avond of een van de clinics door (semi) surf-professionals zijn ook niet-leden van harte welkom. Zelfs op de clubavonden gedurende het surfseizoen (donderdag van 20:15 tot 22:30) is iedereen die het windsurfen een warm hart toedraagt welkom.

Sommige evenementen zijn alleen voor leden toegankelijk. Voorbeelden hiervan zijn de nieuwjaarsreceptie en natuurlijk het jaarlijkse vrijwilligers uitje!
Windsurfclub Aalsmeer is een gastvrije club. Andere organisaties die windsurf gerelateerde evenementen organiseren op het surfstrand kunnen gebruik maken van het clubhuis van WSCA.

Alle evenementen zijn te vinden in de WSCA-agenda en worden ook bekend gemaakt op de Facebook pagina van WSCA.

Om al deze leuke evenementen te organiseren zijn we nog op zoek naar vrijwilligers voor allerlei activiteiten. Zonder de hulp van vrijwilligers zijn deze evenementen namelijk niet mogelijk! Op de vrijwilligers-pagina kun je meer informatie vinden over de activiteiten waarvoor we vrijwilligers zoeken, hoe het werkt en welke voordelen er zijn voor een vrijwilliger.

WSCA - EvenementenWSCA - EvenementenWSCA - Evenementen

Klik hier om je aan te melden als vrijwilliger